Visitkort

Behöver du hjälp med att trycka visitkort?

Att du och dina medarbetare kan presentera er med snygga och representativa visitkort är ett obligatoriskt inslag i företagets kontaktyta utåt. Men handen på hjärtat: Vem har tid har kontakta ett antal tryckerier för att kartlägga vilka som erbjuder bäst papperskvalitet, tryckyta, färgval, grundpris, mängdrabatter, leveranstider med mera?

Gissningsvis har du betydligt mer vitala frågor som du bör ägna arbetstiden åt. Men visitkort behövs, eller hur? 

Här är ett förslag: Låt oss kontakta de tryckerier som kan vara aktuella och låta dessa kontakta dig med offerter utifrån de riktlinjer du har dragit upp. Vi har god koll på tryckeribranschen och kan sakligt bedöma vilka förslag som är värda att beakta. 

Du har sparat tid och tålamod och kan se fram emot att dina medarbetare snart kan svischa fram riktigt läckra visitkort när de träffar sina affärskontakter.

Designen säger något om företaget

Ett snyggt visitkort är trevligt att bära med sig och dela ut till folk, men det är också en viktig symbol för vad du och ditt företag står för.

Genom logotypen, valet av typsnitt och visitkortets utformning kommer potentiella kunder att bilda sig en uppfattning om företaget, därför kan det vara värt att lägga lite tid på att välja just den design som tilltalar dig och passar företagets profil. Du kan antingen få hjälp med dessa val från vissa tryckerier, eller på egen hand bestämma hur du vill ha det och sedan låta tryckeriet realisera dina önskemål.

Välj utformning och papperskvalitet

Just utformningen av visitkortet utgörs inte bara av det som trycks på kortet, utan också hur kvaliteten på pappret är, om det är matt eller blank finish och om hörnen är rundade eller inte.

Detta är bara några exempel på alla de olika designval som finns att göra när det kommer till visitkort.

Börja redan idag med att arbeta fram det perfekta visitkortet – skicka in din offertförfrågan via oss!

Våra senaste förfrågningar

 • Stefan bad om offert för Kontor
  Skall tryckas på Tigrinja med Geez-alfabetet som används i Eritrea och Etiopien
 • Vendela bad om offert för Kontor
  Hej! Vi på Uchange är ute efter en folder i modellen som kallas "dragspelsfalsning" men i en mindre måll, i ungefär måtten 8x8 cm. Är detta möjligt och isåfall vad är priset om man beställer 200 ex? Samt leveranstid?

  Vad innebär 4färg eller en färg?


  Mvh...
 • per bad om offert för
  svartiva illustrationer
 • Rolf bad om offert för Kontor
  Detta projekt avser ett informationshäfte med "hårt" omslag.

  Offert önskas även på en 8-sidig variant
 • Anna bad om offert för Kontor
 • therese bad om offert för Kontor
 • Mikaela bad om offert för Kontor
  Gärna vykortskvalitet
 • Niclas bad om offert för
  dubbelfals

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.