Vepor

Behöver du hjälp med att trycka vepor?

Inne eller ute. Stor eller liten. En vepa kan vara det rätta mediet att föra ut ditt budskap till omvärlden. En vepa är, om du inte redan visste det, ett tygstycke som kan förses med tryck och hängas upp eller monteras på en väl synlig plats. 

Många anser att en vepa har större förmåga att dra blickarna till sig än ett mer traditionellt, statiskt reklammeddelande. En väv som vajar i vinden eller luftdraget är en ständigt föränderlig plattform som utmanar fantasin och tolkningsförmågan. Med modern teknik går det att trycka på tyg med mycket hög upplösning och bra färgåtergivning. Och det är lättare att vika ihop en nästan viktlös vepa än att flytta på en skrymmande skylt.

Det enda som är svårt är egentligen att hitta rätt tryckeri, för marknaden är en snårskog. Nu kommer vi till poängen: Du kan slippa rutin-görat och låta oss sprida din behovsspecificering till ett antal tryckerier som sedan kontaktar dig med offert efter att ha tittat på din förfrågan. Du väljer själv sedan vilket tryckeriföretag du vill gå vidare med.

Liten kostnad men stor exponering

En vepa är ett suveränt sätt att ge ditt företag exponering på. För en relativt liten kostnad kan du låta trycka din logotyp på en yta som är stor nog att synas på långt håll.

Det är vanligt att vepan hängs längs en fasadvägg, vilket gör att både förbipasserande och de som befinner sig längre bort lätt får syn på den. 

Att fasasvepor är slitstarka och står emot väder och vind mycket väl är bara ännu en fördel som gör dem till fantastiska marknadsföringsprodukter för ditt företag.

Hitta tryckeriet genom oss

Alla tryckerier kan inte erbjuda vepor med tryck, men vi hjälper dig att hitta dem som kan det.

När du skickar in din förfrågan via vår tjänst får du sedan offerter från upp till fem olika tryckerier med kostnadsförslag.

Tryck ditt företags logotyp på en vepa och låt folket veta att ni finns!

Våra senaste förfrågningar

 • Amie bad om offert för Kontor
  Det är ett skolprojekt som jag ska lämna in för att slutföra mina franska studier. Det är en bok om universum så foton i färg och mycket text kommer boken att innehålla.
 • bad om offert för Hem & Trädgård
 • bad om offert för Hem & Trädgård
 • Anton bad om offert för Kontor
  Egna tröjor, endast tryck. Kommer förmodligen bli återkommande kunde med både tygkassar och linnen vid gott resultat.
 • Gunnel bad om offert för Kontor
  Enkel häftning, ej inbunden bok. Lite hårdare omslag med blank yta
 • Mikaela bad om offert för Kontor
  Gärna vykortskvalitet
 • Diana bad om offert för Kontor
 • Kety bad om offert för Kontor
  Vi vill ha en inbjudan tryckt på ett julkort med en hälsning och inbjudan till mingel, ska se proffsigt ut.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.