Vepor

Behöver du hjälp med att trycka vepor?

Inne eller ute. Stor eller liten. En vepa kan vara det rätta mediet att föra ut ditt budskap till omvärlden. En vepa är, om du inte redan visste det, ett tygstycke som kan förses med tryck och hängas upp eller monteras på en väl synlig plats. 

Många anser att en vepa har större förmåga att dra blickarna till sig än ett mer traditionellt, statiskt reklammeddelande. En väv som vajar i vinden eller luftdraget är en ständigt föränderlig plattform som utmanar fantasin och tolkningsförmågan. Med modern teknik går det att trycka på tyg med mycket hög upplösning och bra färgåtergivning. Och det är lättare att vika ihop en nästan viktlös vepa än att flytta på en skrymmande skylt.

Det enda som är svårt är egentligen att hitta rätt tryckeri, för marknaden är en snårskog. Nu kommer vi till poängen: Du kan slippa rutin-görat och låta oss sprida din behovsspecificering till ett antal tryckerier som sedan kontaktar dig med offert efter att ha tittat på din förfrågan. Du väljer själv sedan vilket tryckeriföretag du vill gå vidare med.

Liten kostnad men stor exponering

En vepa är ett suveränt sätt att ge ditt företag exponering på. För en relativt liten kostnad kan du låta trycka din logotyp på en yta som är stor nog att synas på långt håll.

Det är vanligt att vepan hängs längs en fasadvägg, vilket gör att både förbipasserande och de som befinner sig längre bort lätt får syn på den. 

Att fasasvepor är slitstarka och står emot väder och vind mycket väl är bara ännu en fördel som gör dem till fantastiska marknadsföringsprodukter för ditt företag.

Hitta tryckeriet genom oss

Alla tryckerier kan inte erbjuda vepor med tryck, men vi hjälper dig att hitta dem som kan det.

När du skickar in din förfrågan via vår tjänst får du sedan offerter från upp till fem olika tryckerier med kostnadsförslag.

Tryck ditt företags logotyp på en vepa och låt folket veta att ni finns!

Våra senaste förfrågningar

 • Louise bad om offert för Kontor
  Kuddfodral i kraftig bomull.
 • Kevin bad om offert för Kontor
  Vi vill ladda upp våran egen design på flyersen. Det är mest svartvitt (90%)
 • bad om offert för Hem & Trädgård
 • Anton bad om offert för Kontor
  Egna tröjor, endast tryck. Kommer förmodligen bli återkommande kunde med både tygkassar och linnen vid gott resultat.
 • Carina bad om offert för Kontor
  Papper, 200g silk, wire-o med "ögla" för upphängning.
 • Peter bad om offert för Kontor
  Jag letar efter någon som kan trycka och leverera korrespondenskort och gärna Brevpapper med vårt familijevapen.
 • Bo bad om offert för Kontor
  A4 med mittspiral så att man ser bilden överst på en A4 och själva kalendern med datum underst på en A4. Papper som det går att skriva på.
 • Diana bad om offert för Kontor

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.