Folder

Behöver du hjälp med att trycka foldrar?

En tryckt folder är ett smidigt och effektivt sätt att sprida ditt företags budskap, och att samtidigt nå ut med fakta och information. Med en väl utformad folder lägger du grunden till bättre kunskaper om företaget och bättre förståelse för verksamheten.

I förlängningen ligger nya affärskontakter som ofta resulterar i en ny order. Konsten när du planerar en ny folder, är att blanda information och marknadsföring på ett konstruktivt sätt. Du behöver goda råd från ett proffsigt tryckeri. Nu återstår bara att välja rätt bland alla tryckerier som vill ställa sitt kunnande till ditt förfogande.

Hos oss för du hjälp med den detaljen. Vi erbjuder oss att förmedla dina önskemål till upp till fem tryckerier som sedan kontaktar dig med offert. 

Låt proffsen guida dig

En folder ska beskriva din verksamhet och varför kunder bör välja just det du erbjuder. Men enbart en säljande text räcker inte för att övertyga potentiella kunder. 

En snyggt designad folder utstrålar professionalitet vilket i förlängningen också kommer att tolkas av kunder som att ditt företag håller hög kvalitet. 

Vi vet att design och marknadsföring inte är alla företagares styrkor, och just därför är det en bra idé att lämpa över det arbetet till proffsen. 

De bästa tryckerierna fixar din folder så att den trycks på ett professionellt sätt, och kan dessutom guida dig rätt vad beträffar utformningen. Oftast finns en mängd olika folderdesigner att välja mellan – var inte rädd för att fråga om designråd!

Olika kvalitet avgör priset

En folder kan utformas på flera olika sätt, med olika papperskvalitet och olika egenskaper. Trycktekniken varierar också, där offsettryck kostar lite mer men ger ett bättre resultat.

Beroende på vad du vill förmedla och hur viktigt det är att foldern känns professionell och lyxig (för det börsnoterade företaget kanske detta är viktigare än för bakluckeloppisen), så varierar också priserna.

Se till att få de bästa priserna på foldrar – ta in offerter från flera tryckerier! 

Våra senaste förfrågningar

 • Carina bad om offert för Kontor
  Papper, 200g silk, wire-o med "ögla" för upphängning.
 • Kety bad om offert för Kontor
  Vi vill ha en inbjudan tryckt på ett julkort med en hälsning och inbjudan till mingel, ska se proffsigt ut.
 • Gunnel bad om offert för Kontor
  Enkel häftning, ej inbunden bok. Lite hårdare omslag med blank yta
 • Jonas bad om offert för Utbildning & Kurser
  2st ovala tryck till framdörrarna, samt 3st till flaklämmarna. (Är en pickup)
  Är text med två-tre färger.
  Har ingen klar logga utan det är en gamal logga från en motorolje leverantör.
  Bilen är en vw-pickup från 70-talet, färgerna på loggan är vit/röd/svart
 • Kevin bad om offert för Kontor
  Vi vill ladda upp våran egen design på flyersen. Det är mest svartvitt (90%)
 • Shahla bad om offert för Kontor
 • Viktor bad om offert för Kontor
 • Vendela bad om offert för Kontor
  Hej! Vi på Uchange är ute efter en folder i modellen som kallas "dragspelsfalsning" men i en mindre måll, i ungefär måtten 8x8 cm. Är detta möjligt och isåfall vad är priset om man beställer 200 ex? Samt leveranstid?

  Vad innebär 4färg eller en färg?


  Mvh...

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.