Folder

Behöver du hjälp med att trycka foldrar?

En tryckt folder är ett smidigt och effektivt sätt att sprida ditt företags budskap, och att samtidigt nå ut med fakta och information. Med en väl utformad folder lägger du grunden till bättre kunskaper om företaget och bättre förståelse för verksamheten.

I förlängningen ligger nya affärskontakter som ofta resulterar i en ny order. Konsten när du planerar en ny folder, är att blanda information och marknadsföring på ett konstruktivt sätt. Du behöver goda råd från ett proffsigt tryckeri. Nu återstår bara att välja rätt bland alla tryckerier som vill ställa sitt kunnande till ditt förfogande.

Hos oss för du hjälp med den detaljen. Vi erbjuder oss att förmedla dina önskemål till upp till fem tryckerier som sedan kontaktar dig med offert. 

Låt proffsen guida dig

En folder ska beskriva din verksamhet och varför kunder bör välja just det du erbjuder. Men enbart en säljande text räcker inte för att övertyga potentiella kunder. 

En snyggt designad folder utstrålar professionalitet vilket i förlängningen också kommer att tolkas av kunder som att ditt företag håller hög kvalitet. 

Vi vet att design och marknadsföring inte är alla företagares styrkor, och just därför är det en bra idé att lämpa över det arbetet till proffsen. 

De bästa tryckerierna fixar din folder så att den trycks på ett professionellt sätt, och kan dessutom guida dig rätt vad beträffar utformningen. Oftast finns en mängd olika folderdesigner att välja mellan – var inte rädd för att fråga om designråd!

Olika kvalitet avgör priset

En folder kan utformas på flera olika sätt, med olika papperskvalitet och olika egenskaper. Trycktekniken varierar också, där offsettryck kostar lite mer men ger ett bättre resultat.

Beroende på vad du vill förmedla och hur viktigt det är att foldern känns professionell och lyxig (för det börsnoterade företaget kanske detta är viktigare än för bakluckeloppisen), så varierar också priserna.

Se till att få de bästa priserna på foldrar – ta in offerter från flera tryckerier! 

Våra senaste förfrågningar

 • Helena bad om offert för Hem & Trädgård
  Vi behöver klisteretiketter för att sätta på presenter och cellofanpaket. Etiketterna ska tryckas på vit bakgrund och innehålla vår logga samt kontaktuppgifter.
 • Nils bad om offert för Kontor
  Vykort indelat i två delar, foto på ena halvan och logo + text på andra.
  Foto finns högupplöst i jpeg
 • Shahla bad om offert för Kontor
 • Jonathan bad om offert för Kontor
  Gör ni guld foliering? Vi behöver ev. 3 tunna streck folierade.
 • Bo bad om offert för Kontor
  A4 med mittspiral så att man ser bilden överst på en A4 och själva kalendern med datum underst på en A4. Papper som det går att skriva på.
 • Niclas bad om offert för
  dubbelfals
 • Margareta bad om offert för Kontor
 • Björne bad om offert för
  Företag i Norra Stockholm önskar kontakt med ett tryckeri angående trycka banderoll med eget tryck.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.