Folder

Behöver du hjälp med att trycka foldrar?

En tryckt folder är ett smidigt och effektivt sätt att sprida ditt företags budskap, och att samtidigt nå ut med fakta och information. Med en väl utformad folder lägger du grunden till bättre kunskaper om företaget och bättre förståelse för verksamheten.

I förlängningen ligger nya affärskontakter som ofta resulterar i en ny order. Konsten när du planerar en ny folder, är att blanda information och marknadsföring på ett konstruktivt sätt. Du behöver goda råd från ett proffsigt tryckeri. Nu återstår bara att välja rätt bland alla tryckerier som vill ställa sitt kunnande till ditt förfogande.

Hos oss för du hjälp med den detaljen. Vi erbjuder oss att förmedla dina önskemål till upp till fem tryckerier som sedan kontaktar dig med offert. 

Låt proffsen guida dig

En folder ska beskriva din verksamhet och varför kunder bör välja just det du erbjuder. Men enbart en säljande text räcker inte för att övertyga potentiella kunder. 

En snyggt designad folder utstrålar professionalitet vilket i förlängningen också kommer att tolkas av kunder som att ditt företag håller hög kvalitet. 

Vi vet att design och marknadsföring inte är alla företagares styrkor, och just därför är det en bra idé att lämpa över det arbetet till proffsen. 

De bästa tryckerierna fixar din folder så att den trycks på ett professionellt sätt, och kan dessutom guida dig rätt vad beträffar utformningen. Oftast finns en mängd olika folderdesigner att välja mellan – var inte rädd för att fråga om designråd!

Olika kvalitet avgör priset

En folder kan utformas på flera olika sätt, med olika papperskvalitet och olika egenskaper. Trycktekniken varierar också, där offsettryck kostar lite mer men ger ett bättre resultat.

Beroende på vad du vill förmedla och hur viktigt det är att foldern känns professionell och lyxig (för det börsnoterade företaget kanske detta är viktigare än för bakluckeloppisen), så varierar också priserna.

Se till att få de bästa priserna på foldrar – ta in offerter från flera tryckerier! 

Våra senaste förfrågningar

 • Halil bad om offert för Kontor
  jag ska vårt logga på skjorturna på bröstet.
  det ska bli bara en färg och svart skjorturna är blå.
 • Kersti bad om offert för
  En fin bunden bok med hård pärm.
 • Margareta bad om offert för Kontor
 • Viktoria bad om offert för Kontor
 • Eva bad om offert för Bank & Finans
 • Ally bad om offert för Kontor
  Hårt omslag. Blanka sidor (inte gula/bruna).
 • Mats bad om offert för Kontor
  Produktkatalog skall tryckas, eller digitalprintas. Priset är viktigast.
 • Helena bad om offert för
  En offert med hård pärm
  En offert med mjuk pärm

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.