Flyers

Behöver du hjälp med att trycka flyers?

En snygg och intresseväckande flyer är ett enkelt och effektivt sätt att nå ut med ett lockande budskap till din målgrupp. Med rätt utformning och väl avvägd information är det stor chans att du lyckas fånga mottagarens uppmärksamhet. Innehållet fixar du säkert själv, tänk bara på att inte överlasta flygbladet med text och bilder.

Men förr eller senare måste du kontakta ett tryckeri som kan trycka flyers, och det finns hur många som helst som är beredda att åta sig uppdraget. Vilket tryckeri ska du välja? Det är många önskemål och krav som ska tillgodoses. Att orientera sig bland alla erbjudanden och förslag tar tid och energi, som du skulle kunna använda till annat.

Därför kan det vara en bra idé att låta oss ta hand om jobbet. Utifrån dina anvisningar och specifikationer låter vi tryckerier ta del av din förfrågan. Du blir sedan kontaktad av tryckerierna med en offert som hjälper dig att på ett bekvämt sätt bedöma de olika anbuden och fatta ett beslut. Snart är din flyer färdig för utdelning. Marknaden väntar.

För stora och små upplagor

Vår offertförfrågningstjänst går lika bra att använda för företag som föreningar och privatpersoner. Och oavsett om ditt företag gör en jättesatsning och behöver flera kartonger med flyers eller om du ska marknadsföra kvarterets loppmarknad så hittar du rätt tryckeri för jobbet genom kontaktformuläret här hos oss.

Hos många tryckerier går det att få så små upplagor som 25 stycken flyers, med övre gränser på 20 000. 

Ta hjälp av proffsen om inspirationen tryter

Tryckerier är experter just på att trycka informationsmaterial. Men många av dem kan också ge dig en hjälpande hand om du skulle ha svårt att sätta ihop en design som är snygg och förmedlar ditt budskap på ett bra sätt.

När du skickar in din offertförfrågan kan det därför vara en bra idé att också nämna att du skulle vilja få lite vägledning i hur din flyer kan bli så bra som möjligt. 

Våra senaste förfrågningar

 • Helena bad om offert för Hem & Trädgård
  Vi behöver klisteretiketter för att sätta på presenter och cellofanpaket. Etiketterna ska tryckas på vit bakgrund och innehålla vår logga samt kontaktuppgifter.
 • Jonas bad om offert för Utbildning & Kurser
  2st ovala tryck till framdörrarna, samt 3st till flaklämmarna. (Är en pickup)
  Är text med två-tre färger.
  Har ingen klar logga utan det är en gamal logga från en motorolje leverantör.
  Bilen är en vw-pickup från 70-talet, färgerna på loggan är vit/röd/svart
 • Sarah bad om offert för Kontor
  Det kommer vara en bok med en del bilder och samma text på både swahili och engelska på varje sida.
 • Carina bad om offert för Kontor
  Papper, 200g silk, wire-o med "ögla" för upphängning.
 • Helena bad om offert för
  En offert med hård pärm
  En offert med mjuk pärm
 • Nils bad om offert för Kontor
  Vykort indelat i två delar, foto på ena halvan och logo + text på andra.
  Foto finns högupplöst i jpeg
 • Mona bad om offert för Kontor
  Vi vill sälja fotokalendrar till kunder över en websida. Vi har eget gränssnitt och kunden designar själv sin kalender. Vi har tidigare tryckt kalendrarna i Tyskland, men vill korta leveranstiden och trycka i Sverige istället.
 • Anton bad om offert för Kontor
  Egna tröjor, endast tryck. Kommer förmodligen bli återkommande kunde med både tygkassar och linnen vid gott resultat.

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.