Broschyr

Behöver du hjälp med tryckning av broschyrer?

En bra broschyr ska vara en väl avvägd kompott av information, lockande läsning och attraktiva illustrationer. Allt paketerat, utformat och tryckt på ett aptitretande sätt. Läsaren ska inte känna sig påprackad ett glättigt, reklambetonat budskap som han eller hon inte är intresserad av.

Broschyren ska ha något att ge. För att få precis den trycksak du önskar är det viktigt att du väljer ett tryckeri som är på din våglängd. Att kunna åstadkomma ett resultat som uppfyller dina specifika krav är inte alla givet. Men för dig som beställare är det inte heller lätt att skaffa sig en överblick av de företag som är verksamma i tryckeribranschen.

På den punkten vi kan hjälpa dig. Om du låter oss ta fram det underlag du behöver inför upphandlingen, kan du vara säker på att få relevanta offerter från de mest lämpade tryckerierna. Därmed är det bäddat för en broschyr som når sin målgrupp med önskat resultat.

Mer än bara trycket

Att ta in offerter från flera tryckerier är inte bara för att få reda på vilka som kan trycka det du vill ha till ett bra pris. 

Det är minst lika viktigt att få möjlighet till vägledning och tips på hur själva utformningen av din broschyr ska te sig, allt från själva broschyrens utformning, till färgval och material. 

När du tar in offerter från flera tryckerier så får du alltså många fler valmöjligheter och därför även chansen att hitta precis det du vill ha.

För företaget, föreningen och privatpersonen

En broschyr är ett sätt att förmedla ett budskap, marknadsföra sig och informera på ett snyggt och överskådligt sätt. Det finns en mängd olika situationer då det är en bra idé att ta fram en broschyr, och det gäller inte bara för företag.

Därför har vi gjort det enkelt att hitta offerter från flera tryckerier oavsett för vilken situation broschyren ska användas.

Välj bara om du ansöker i form av privatperson, organisation eller företag när du skickar in din förfrågan, så matchas du med rätt tryckerier!

Våra senaste förfrågningar

 • Samuel bad om offert för Kontor
  Även storlekar som liknar 14x14. Behöver inte vara kvadratiskt. Är ute efter något enkelt och billigt.
 • Diana bad om offert för Kontor
 • Margareta bad om offert för Kontor
 • Ivan bad om offert för
  Vi ska trycka 100 t-shirts och vill ha en offert på det.
 • bad om offert för Hem & Trädgård
 • Mikaela bad om offert för Kontor
  Gärna vykortskvalitet
 • Wiveca bad om offert för Kontor
  Enbart upptrycking. Inte det layout eller grafisk design m m. Allt blir nerlagt i jpg eller pdf format eller annat lämpligt.
 • Helena bad om offert för
  En offert med hård pärm
  En offert med mjuk pärm

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.