Böcker

Behöver du hjälp med att trycka böcker?

Att ge ut en bok kan vara precis det rätta sättet att profilera ditt företag och göra ett positivt intryck på kunderna. En snyggt paketerad bok med ett innehåll som väcker intresse visar att du har höga tankar om dina kunder. Det gynnar ditt anseende som affärspartner.

Men vägen från idé till färdig produkt har flera hållplatser. Även om du har innehållet klart för dig, gäller det att sätta visionen på pränt på ett tilltalande och professionellt vis. Till det behövs en boktryckare med rätt kompetens, hög servicenivå och som kan detta med att trycka böcker. Och helst med rimliga priser.

Vår roll är att hjälpa dig att hitta rätt i den snåriga tryckeribranschen. Med ledning av dina önskemål förmedlar vi din förfrågan till tryckerier som i sin tur kontaktar dig med ett prisförslag för det du vill göra. Ditt val blir så mycket enklare och du slipper lägga tid på saker som andra kan göra.

Mjukband eller inbunden

Att trycka upp en bok varierar lite i kostnad. Dels beror det på om du vill trycka din bok i mjukband eller som inbunden och i vilket storleksformat.

Sedan tillkommer kostnader för hur många böcker du väljer att trycka upp. Generellt blir styckpriset lägre om du trycker upp större partier.
 

E-bok som alternativ 

Idag är det även allt vanligare att helt skippa fysiska upplagor av böcker utan istället bara trycka som e-bok. Detta alternativ är billigare än att trycka böcker på papper, men kräver likväl expertis när det kommer till att göra layouten för boken och publicera den i rätt format.

En e-bok kan även vara ett komplement till den fysiska boken, så att kunder och andra läsare kan välja det format som passar dem bäst.

Genom att fylla i kontaktformuläret på vår sida får du snart kontakt med professionella boktryckare som kan ge dig sina bästa priser och förslag på i vilket format din bok gör sig bäst!

Våra senaste förfrågningar

 • Kevin bad om offert för Kontor
  Vi vill ladda upp våran egen design på flyersen. Det är mest svartvitt (90%)
 • Jonathan bad om offert för Kontor
  Gör ni guld foliering? Vi behöver ev. 3 tunna streck folierade.
 • Anna bad om offert för Kontor
 • Helena bad om offert för
  En offert med hård pärm
  En offert med mjuk pärm
 • Ivan bad om offert för
  Vi ska trycka 100 t-shirts och vill ha en offert på det.
 • pernilla bad om offert för Kontor
  Flyer med färgtryck på fram och baksida, önskemål på ett papper på ca 170g
 • bad om offert för Hem & Trädgård
 • Diana bad om offert för Kontor

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.