Banner stands

Behöver du hjälp med att trycka banner stands?

Ett banner stand, på svenska bannerställ, är en skärm eller en banderoll på ett enkel stativ som hjälper dig att smidigt visualisera ditt budskap och fånga andras intresse. Skillnaden jämfört med en roll-up är att montering och nedtagning sker helt manuellt vilket tar ett par minuter. Priset är därför något lägre. Ett banner stand finns i olika storlekar, du kan välja om du vill ha en bordsmodell eller en som står på golvet. Trycket görs på en banderoll av textilduk, plast eller papper. Ett duktigt tryckeri klarar vilket motiv som helst.

Men att överblicka alla erbjudanden från företagen i branschen tar sin tid, så här är ett tips: Låt oss förmedla dina behov som underlag till ett antal tryckerier som sedan återkommer till dig med offert. Det gör det lätt att välja vem som ska trycka ditt banner stand!
 

Många olika former 

Ett banner stand är ett utmärkt sätt att få ut sitt budskap, och dessutom är det bara fantasin som sätter gränser hur ditt banner stand kan utformas. 

Vågform, cirkel, båge, tyg, papp, aluminium, pelare... hur stort eller smått och i vilken form du än vill uttrycka ditt budskap så är ett banner stand lösningen. 

Vad kostar det?

Givet är att beroende på vilken typ av banner stand du vill ha beträffande storlek och material, så kostar det olika mycket. Likaså om du vill ha ditt tryck på en sida eller båda sidor. Ett banner stand kan kosta från så lite som någon femhundralapp upp till tusentals kronor, beroende på vilken typ av konstruktion och storlek du väljer.

Om du vet på förhand exakt vad du vill ha för typ av banner stand är det bara att skicka in din förfrågan via kontaktformuläret, så kan du snabbt jämföra de olika företagens priser. 

Men offertförfrågningstjänsten kan också användas för att etablera en kontakt med professionella inom tryckeribranschen, där du kan få tips och tillsammans med företaget komma fram vilket banner stand som passar dig bäst.

Oavsett om det handlar om att marknadsföra ditt företag, sportförening eller om du vill trycka något för privat bruk så är vårt kontaktformulär det enklaste sättet att komma igång!

Våra senaste förfrågningar

 • Bo bad om offert för Kontor
  A4 med mittspiral så att man ser bilden överst på en A4 och själva kalendern med datum underst på en A4. Papper som det går att skriva på.
 • Amie bad om offert för Kontor
  Det är ett skolprojekt som jag ska lämna in för att slutföra mina franska studier. Det är en bok om universum så foton i färg och mycket text kommer boken att innehålla.
 • bad om offert för
 • Mikaela bad om offert för Kontor
  Gärna vykortskvalitet
 • Anna bad om offert för Kontor
 • Ally bad om offert för Kontor
  Hårt omslag. Blanka sidor (inte gula/bruna).
 • Mats bad om offert för Kontor
  Produktkatalog skall tryckas, eller digitalprintas. Priset är viktigast.
 • Jonas bad om offert för Utbildning & Kurser
  2st ovala tryck till framdörrarna, samt 3st till flaklämmarna. (Är en pickup)
  Är text med två-tre färger.
  Har ingen klar logga utan det är en gamal logga från en motorolje leverantör.
  Bilen är en vw-pickup från 70-talet, färgerna på loggan är vit/röd/svart

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.