Banner stands

Behöver du hjälp med att trycka banner stands?

Ett banner stand, på svenska bannerställ, är en skärm eller en banderoll på ett enkel stativ som hjälper dig att smidigt visualisera ditt budskap och fånga andras intresse. Skillnaden jämfört med en roll-up är att montering och nedtagning sker helt manuellt vilket tar ett par minuter. Priset är därför något lägre. Ett banner stand finns i olika storlekar, du kan välja om du vill ha en bordsmodell eller en som står på golvet. Trycket görs på en banderoll av textilduk, plast eller papper. Ett duktigt tryckeri klarar vilket motiv som helst.

Men att överblicka alla erbjudanden från företagen i branschen tar sin tid, så här är ett tips: Låt oss förmedla dina behov som underlag till ett antal tryckerier som sedan återkommer till dig med offert. Det gör det lätt att välja vem som ska trycka ditt banner stand!
 

Många olika former 

Ett banner stand är ett utmärkt sätt att få ut sitt budskap, och dessutom är det bara fantasin som sätter gränser hur ditt banner stand kan utformas. 

Vågform, cirkel, båge, tyg, papp, aluminium, pelare... hur stort eller smått och i vilken form du än vill uttrycka ditt budskap så är ett banner stand lösningen. 

Vad kostar det?

Givet är att beroende på vilken typ av banner stand du vill ha beträffande storlek och material, så kostar det olika mycket. Likaså om du vill ha ditt tryck på en sida eller båda sidor. Ett banner stand kan kosta från så lite som någon femhundralapp upp till tusentals kronor, beroende på vilken typ av konstruktion och storlek du väljer.

Om du vet på förhand exakt vad du vill ha för typ av banner stand är det bara att skicka in din förfrågan via kontaktformuläret, så kan du snabbt jämföra de olika företagens priser. 

Men offertförfrågningstjänsten kan också användas för att etablera en kontakt med professionella inom tryckeribranschen, där du kan få tips och tillsammans med företaget komma fram vilket banner stand som passar dig bäst.

Oavsett om det handlar om att marknadsföra ditt företag, sportförening eller om du vill trycka något för privat bruk så är vårt kontaktformulär det enklaste sättet att komma igång!

Våra senaste förfrågningar

 • Diana bad om offert för Kontor
 • Mikaela bad om offert för Kontor
  Gärna vykortskvalitet
 • bad om offert för
 • Camilla bad om offert för Kontor
  Hej! Vi jobbar med många produktblad m inte så stora volymer i vårt företag.
  Pappret ska kunna vikas o enkelt tas med hem och ska vara i dubbeltryckt A-4 och 4-färg. En är 4-sidig
  Troligtvis 100/enhet och det är mellan 10-15 olika, alltid svårt att förutsäga exakt...
 • pernilla bad om offert för Kontor
  Flyer med färgtryck på fram och baksida, önskemål på ett papper på ca 170g
 • Kim bad om offert för Kontor
 • Rolf bad om offert för Kontor
  Detta projekt avser ett informationshäfte med "hårt" omslag.

  Offert önskas även på en 8-sidig variant
 • Helena bad om offert för
  En offert med hård pärm
  En offert med mjuk pärm

Vill du som företagare ta del av våra förfrågningar?

Anmäl ditt intresse här.